VinȘiEu

Neobyte Solutions a lansat vinsieu.ro un portal nișat pe evenimente. Evenimentele pot fi filtrate după locație sau categorie.

I-am și găsit utilitate rapid: odată pe săptămână jucam fotbal, confirmările le ceream telefonic deși toată lumea are email. De acum înainte sper să mă ajute vinsieu.ro. De asemenea la organizarea ieșirilor, excursii, va fi la fel de util.

Per total îmi place, ce nu mi-a plăcut:

  • la completarea formularelor, eventualele erori sunt afișate cu albastru lângă conținutul implicit roz. Treceam peste erori fără să le văd.
  • la adăugarea unui eveniment privat, nu apărea link-ul ANUNTA PRIETENII – în 20 de min au rezolvat.

VinSiEu.ro

VinSiEu.ro este locul în care poți fi mereu la curent cu evenimentele care au loc într-o anumită perioadă în diverse zone din țară. Fie că e vorba de conferințe pe teme de business, sau anunțuri de petreceri, le vei găsi pe VinSiEu.ro

Site-ul adună la un loc trei tipuri de persoane: cei care anunță evenimentul, cei care organizează evenimentul, și cei care participă la evenimente.

Fiecare utilizator înscris poate să adauge evenimente și să-l anunțe altora, care la rândul lor vor duce vestea mai departe într-o vastă comunitate socială în care membrii pot interacționa între ei, confirmând participarea la evenimente, căutând alți membri care au același interese (interesați de același tip de evenimente), să adreseze comentarii și sugestii în legătura cu evenimentele respective.

Pe lângă faptul că VinSiEu.ro îți permite să vezi care sunt evenimentele ce te interesează, îți oferă și posibilitatea de a găsi prieteni cu care să mergi la evenimentul respectiv.

În România, pe aceiași nișă, lider în momentul de față este invita.ro.

2 Comments

  1. Alin July 30, 2009
  2. Cristian Buzle July 30, 2009

Leave a Reply

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline